Find dine solbriller til sport hos Frost Briller i Lemvig

Hvis du dyrker meget sport om sommeren, så ved du også, hvor nødvendigt det kan være at bruge solbriller. Almindelige solbriller kan dog være et problem, da de let falder af under sport, hvor du er meget aktiv. Det er derfor en god idé at finde et par solbriller til sport, som er særligt velegnet til netop den sport, du dyrker.

Hos Frost Briller har vi stor viden omkring solbriller til sport og kan derfor altid hjælpe og rådgive dig, når du skal finde det perfekte par. Du kan altid komme ned i vores butik i Lemvig, hvor du kan afprøve solbrillerne og spørge os til råds.

Hvilke solbriller til sport skal jeg vælge til min sportsgren?

Hvis du er i tvivl om, hvilke solbriller der passer bedst til den sportsgren, du dyrker, er det en god idé at spørge din optiker om hjælp. Ellers har du her nogle tips til nogle sportsgrene, hvor bestemte solbriller egner sig.

Vandsport:
Dyrker du meget vandsport om sommeren, så er det oplagt at købe nogle solbriller med polaroidglas, som afviser refleksioner fra vandet.

Golf:
Hvis du spiller meget gold om sommeren, kan du have gavn af solbriller med et polariseringsfilter, så du kan holde fokusset på bolden og ikke bliver distraheret.

Løb:
Når du løber, er det vigtigt at have nogle tætsiddende solbriller, så de ikke falder af undervejs.

DOWNLOAD FOLDER OM SOLBRILLE