Få solbriller med styrke hos Frost Briller i Lemvig

Går du til dagligt med briller, så ved du sikkert også, hvor bøvlet det er om sommeren, hvor du ikke sådan lige kan skifte brillerne ud med solbriller. Det er enormt upraktisk at sidde med solbriller ud over brillerne og det nytter heller ikke at tage brillerne af, hvis du gerne vil kunne se. Det er derfor en rigtig god idé at investere i nogle solbriller med styrke. På den måde kan du altid have solbriller på og samtidig se, hvad der foregår.

Hos Frost Briller kan du vælge blandt et bredt udvalg af solbriller med styrke. Vi har en stor variation, som du kan se i vores fysiske butik i Lemvig. På den måde kan du afprøve dem og stille spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Find det rigtige glas til dine solbriller med styrke

Når du skal købe solbriller med styrke, er det vigtigt, at du vælger det rette glas. Der findes forskellige glastyper, og du skal naturligvis vælge den, som passer bedst til dig. Her kan du se nogle af de glastyper, du kan vælge i mellem.

Polaroidglas:
Polaroidglas er en meget populær glastype, fordi den afviser refleksioner. Det betyder, at hvis solen afspejler sig i dit brilleglas, så bliver du ikke generet af det. Er du for eksempel i nærheden af vandet, er dette en optimal løsning, så de refleksioner, der skabes af vandet, ikke er noget problem.

Fotokromiskglas:
Denne type glas er smart, fordi farven af solbrilleglasset ændres alt efter solens styrke. Er du derfor inden for, hvor der ingen sol er, så har du et helt blankt glas, der fungerer som en almindelig brille.

Clip-on:
Hvis du ikke vil skifte rundt mellem briller og solbriller hele tiden, så kan du købe clip-on glas, som let kan påsættes og fjernes fra din normale brille.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER