Find lækkert dansk design briller hos Frost Briller i Lemvig

Hvis du er på udkig efter nogle nye briller, så er det vigtigt at finde et lækkert design, som klæder dig. Briller er nemlig ikke kun til for at være funktionelle, men kan også være en flot modegenstand, som kan piffe ethvert outfit op. Du bør derfor gå efter et flot design, når du skal ud og vælge nye briller. Dansk design briller er for eksempel særligt populære, da der er skabt nogle enormt smarte og moderne briller.

Hos Frost Briller har vi et bredt udvalg af dansk design briller, hvilket er noget, vi vægter højt i vores butik. Har du derfor også en passion for dansk design, så er det oplagt at tage et smut forbi vores fysiske butik i Lemvig, hvor du kan se og prøve vores brede udvalg.

Disse dansk design briller finder du hos Frost Briller

Hos Frost Briller sætter vi stor pris på dansk design, og du kan derfor finde et hav af forskellige muligheder i vores butik i Lemvig. Der er derfor gode muligheder for at finde nogle smarte briller fra et dansk brand, som passer rigtig godt til din stil. Her er et par af de danske brands, du kan finde i vores butik i Lemvig.

Fleye:
Fleye er et dansk brand, som skaber smarte briller med et skandinavisk og moderne udtryk. De har særligt fokus på den skandinaviske renhed og lethed, samtidig med at de tilføjer unikke farver og innovative detaljer. Du får altså en både flot og funktionel brille.

Thomsen Eyewear:
Fra Thomsen Eyewear kan du være sikker på at få et par briller med både et klassisk og moderne udtryk. Det danske brand tager nemlig alt det gode fra den originale brille og blander det med nye og moderne moderetninger inden for brillens verden.

Fleye

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed, entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Thomsen Eyewear

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk