Køb dit nye brillestel hos Frost Briller i Lemvig

Når du skal have nye briller, er det vigtigt, at du finder det helt rigtige brillestel. Briller behøver nemlig ikke kun være funktionelle, men kan også sagtens bruges som en stilet tilføjelse til dit outfit. Her kan du sagtens være kreativ med brillestellet og finde et, som passer rigtig godt til netop din stil.

Der findes et hav af forskellige muligheder derude, hvad end det handler om form eller farve. Her hos Frost Briller tilbyder vi et bredt udvalg af brillestel, som du kan vælge i mellem, når du skal købe briller. Du er altid mere end velkommen til at besøge vores butik i Lemvig, hvor du kan se og afprøve vores store udvalg.

Sådan finder du et brillestel som klæder dig

Hvis du ikke har nogle særlige præferencer, når du skal vælge et brillestel, så kan det være svært at vide, hvad du skal gå efter. Det er nogle gange svært selv at vurdere, hvad der ser pænt ud til en, og derfor kan der være brug for nogle tips. Her er der lidt hjælp til, hvordan du finder den helt rigtige farve på dit brillestel til din hudfarve:

Helt mørk hud:
Hvis du har en helt mørk hud, bør du holde dig fra naturlige og brune farver, da de hurtigt kan blende ind i huden. For dig er det derfor en rigtig god idé at finde et brillestel med kraftige farver eller pasteller, som skaber en flot kontrast til hudfarven.

Lys hud og lyst hår:
Her vil det klæde dig rigtig meget med et brillestel i naturlige eller neutrale farver. Det kan hurtigt komme til at se hårdt ud, hvis du vælger en meget kraftig farve eller sort til dine briller.

Mørkgløden hud:
Har du en let mørkgløden hud vil det være super flot med sorte farver eller en metalfarve.