Få hjælp til synstræning hos Frost Briller i Lemvig

Hvis du gerne vil være sikker på at dit syn fungerer perfekt, kan det være en god idé at få undersøgt, om du har behov for synstræning. Synstræning er noget du har brug for, hvis dine øjne har problemer med sammensyn. Det er vigtigt at dit sammensyn fungerer, da det ellers kan lede til problemer med hovedpine, koncentration, læsning og fokus. Dine øjne skal altså kunne arbejde sammen, hvis dit syn skal fungere optimalt.

Hos Frost Briller har vi stor erfaring og viden omkring synstræning og kan derfor altid tilbyde dig hjælp, hvis det er noget, du overvejer. Du er altid mere end velkommen til at besøge os i vores butik i Lemvig, hvor vi gerne besvarer de spørgsmål, du eventuelt sidder inde med. Vi kan altid hjælpe dig med synstræning, hvis der vurderes, at du har behov for det.

Sådan fungerer synstræning i praksis

Hvis du overvejer at komme i synstræning, kan det være rart at vide nogenlunde, hvordan det fungerer, og hvor meget tid det egentlig tager. Synstræning er en proces, som både foregår derhjemme og nede ved din optiker. Her er et overblik over, hvordan det forløber sig.

  • Du skal regne med at bruge omkring 15-30 minutter om dagen på forskellige øvelser.
  • Du laver både øvelser derhjemme såvel som nede hos din optiker, hvor du skal til kontrol under forløbet.
  • Der er stor forskel på varigheden af forløbet. Dette afhænger i høj grad af hvilke synsproblemer du har.
  • Efter synstræningen burde dine synsfærdigheder være automatiserede, hvilket betyder, at du bruger færre ressourcer på dem. Dette kan hjælpe dig i forhold til træthed ved læsning, mindre hovedpine og spændingsrelaterede problemer og mindre stress.

Det er altså et forløb, som kan gøre en stor forskel for, hvordan du bruger dine øjne.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING