Lær mere om synsfejl og øjensygdomme hos Frost Briller i Lemvig

Mange rammes på et tidspunkt i livet af øjensygdomme eller synsfejl, men det er som regel ikke mere alvorligt end, at det kan behandles. Det er dog vigtigt, at du sørger for at få det undersøgt, hvis du har mistanke om enten synsfejl eller øjensygdomme hos dig selv. Bliver det ikke behandlet i tide kan det eventuelt udvikle sig og blive værre, hvilket er bedst at undgå.

Hos Frost Briller har vi stor viden og erfaring med forskellige synsfejl og øjensygdomme. Vi kan derfor altid hjælpe dig, hvis du vil lære mere om det og have undersøgt, om du selv lider af noget. Du kan altid besøge os i vores butik i Lemvig, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Forskellige synsfejl og øjensygdomme

Der findes mange forskellige synsfejl og øjensygdomme, og det kan være svært selv at skelne dem fra hinanden. Her er der en kort liste over mulige øjensygdomme og symptomer.

Bygningsfejl:
Bygningsfejl er uregelmæssigheder der opstår i hornhinden. Du kan genkende det ved symptomer såsom uskarpt syn og behov for at knibe øjnene sammen for at se.

AMD:
AMD er en forkalkning på nethinden. Det opstår ofte hos ældre mennesker, og findes i to forskellige former; tør og våd AMD.

Grøn stær:
Grøn stær medfører nedsat og uskarpt syn. Tidlige symptomer er sløret syn, dobbeltsyn eller tiltagende nærsynethed.