Få en synsfeltscreening hos Frost Briller i Lemvig

En synsfeltscreening er en ekstra kontrol af dit syn for at sikre, at alt fungerer som det skal. Din nethinde består af mere end 120 mio. sanseceller, som sender synsindtryk til hjernen, og det hænder sommetider, at nogle af dem stopper med at fungere.

Din hjerne kan til en vis grad kompensere for dette, men hvis der er for mange celler, som stopper med at fungere leder det til blinde pletter. En synsfeltscreening kan afsløre om, du har blinde pletter på øjet og derved har behov for behandling.

Hos Frost Briller står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker at få foretaget en synsfeltscreening. Vi har stor viden på området og kan derfor hjælpe dig med screeningen og vurdere om, du har behov for videre behandling.

Sådan foregår en synsfeltscreening

En synsfeltscreening varer omtrent 15 minutter. Du bliver placeret foran et computerstyret måleinstrument. Her bliver der vist en række lysprikker, som du skal markere med et tryk på en knap for at vise, at du ser dem. Derefter kan optikeren vurdere, om du har behov for yderligere behandling, fordi der er problemer med dit syn.