Find dine nye briller hos Frost Briller i Lemvig

Hvis du går og døjer med synsproblemer, så er det vist ved at være på tide at anskaffe dig et par briller. Det er altså bare om at få tjekket, hvilken styrke du skal have hos din optiker, så du igen kan se godt i hverdagen.

Hvis du ikke får hjælp til dine synsproblemer, kan det hurtigt blive en udfordring og medføre til andre vanskeligheder. Det kan for eksempel forværre dit syn, hvis du ikke får noget hjælp eller lede til hyppig hovedpine. Der er altså ingen grund til at vente til at det bliver helt slemt, når du let kan få hjælp med det samme.

Hos Frost Briller i Lemvig har vi et stort udvalg af flotte briller, som kan hjælpe dig med at se bedre i hverdagen. Vi rådgiver dig gerne, hvis du har brug for hjælp til at finde de helt rette briller til dig.

Hvilke briller klæder mig?

Hvis du ikke er vant til at gå med briller, kan det være svært at vurdere, hvilke briller der klæder dig bedst. For at finde de briller, som ser allerbedst ud til dig, er der nogle ting, du bør have in mente. Formen på dit ansigt og brillerne har for eksempel en stor betydning.

Rundt ansigt:
Her vil en brilleform med høj kant eller cateye være særdeles klædeligt.

Firkantet ansigt:
Her bør du søge mod en mere oval brille med afrundede kanter, som kan blødgøre dit ansigt.

Ovalt ansigt:
Her kan du slippe afsted med de fleste brilleformer, og bør søge efter et par, som flugter med kindben og øjenbryn.

 

Hvilken farve klæder mig?

Det er ikke kun formen, som har betydning, når du skal finde et par briller, som klæder dig. Farven har også en hel del at skulle have sagt, og dette kan ofte afhænge af din hudnuance.

Lys hud og hår: Neutrale og naturlige farver.

Lys hud og rødt hår: rød, grøn og blå.

Mørkgløden hud: sort og metal.

Helt mørk hud: pastel og skarpe farver.