Solbriller med UV beskyttelse hos Frost Briller i Lemvig

Det er enormt vigtigt at beskytte sig fra solen om sommeren, da den kan være skadelig for både krop og øjne. Derfor er det en stor fordel at anskaffe sig nogle solbriller med UV beskyttelse. På den måde holder du dine øjne i sikkerhed, når du er ude i solen. UV stråler kan være meget skadelige for øjnene, og det er derfor en god idé altid at have et par afvisende solbriller på, når du er uden for i solen.

Hos Frost Briller kan du let finde et par solbriller med UV beskyttelse, som du kan bruge henover sommeren. Hvis du er i tvivl om, hvilke solbriller du vil have, så kan du komme ned i vores butik i Lemvig og prøve nogle forskellige af. Her står vi også altid til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål.

Hvorfor er UV stråler farlige?

Det er let at sige, at du skal beskytte dig for UV stråler uden at forklare, hvorfor UV stråler egentlig er farlige. Der findes forskellige stråler derude, og det er vigtigt at forstå forskellen for at forstå, hvorfor netop UV stråler er farlige.

  • UV stråling: Kan hverken ses eller føles og har en bølgelængde på 200-400 nm.
  • Synligt lys: Dette er de stråler vi ser som sollys, og de har en bølgelængde på 400-750 nm.
  • Infrarød stråling: Denne stråling mærker vi som varme, og den har en bølgelængde på over 750 nm.

Grunden til, at særligt UV stråler er farlige, er, at de er den eneste stråling, du hverken kan se eller føle. Det er derfor svært for dig selv at vurdere, hvornår du har fået for meget. Derfor er det vigtigt altid at beskyttes sig selv mod UV stråler om sommeren.